Pynta din balkong inför hösten

Med växter som Alunrot och Murgröna och blommor som Aster och Hortensia kan du höstpynta din balkong. Att pynta balkongen med ljusslingor och lyktor gör att du kan njuta av din balkong när mörkret faller.

Hösten har kommit att göra entré och detta betyder att vi nu inte längre kommer att nyttja vår balkong i samma grad. Att vår- och sommarfixa på balkongen är något som görs av många, men varför inte höstpynta balkongen också? Detta gör att du kan ge din balkong lite extra kärlek och smycka den vacker inför det regn och rusk som snart knackar på dörren. Låt blommor och växter få omfamna din balkong.

Pynta din balkong

Har det blivit dags för dig att pynta och göra din balkong mysig inför hösten? Hösten bjuder på då och då på helt underbara dagar och då vill vi passa på njuta. Pynta din balkong med mysiga plädar för dig att vira runt dig när du avnjuter din kopp kaffe i hösten solstrålar. Vår balkong faller allt för ofta i glömska när hösten är på intåg. Pynta din balkong med en ljusslinga eller ett par och kanske någon mysig ljuslykta att tända när mörkret faller.

Växter som är tåliga

När du nu pyntat din balkong med hjälp av lampor och kanske en och annan ljuslykta kan det vara trevligt att låta växter får vara en del av din höstpyntning. Det finns ett par växter som trivs i de längre temperaturerna. Här är det bladen som du ska fokusera på då det är detta som vi ser när det kommer till höstväxter. Alunrot, Murgröna och Prydnadskål är växter som gör sig vackra på din balkong. Du som också önskar höstpynta din balkong med blommor kan välja sorter som Aster, Blåblomma, Cyklamen, Hortensia, Kärleksört och Silvergirland. Dessa blommor är tåliga mot regn, rusk och fallande temperaturer. Du som vill vara lite kreativ kan skapa otroligt vackra arrangemang med en salig blandning av växter och blommor för att höstpynta din balkong.