Så lyckas du sälja en mysig etta

Det finns mycket att tänka på när du ska sälja din etta för att kunna köpa större. Ett större boende är oftast dyrare och därför är det fördelaktigt att kunna få det bästa möjliga slutpriset. Det finns många värdehöjande åtgärder att göra för att öka chanserna att få bostaden såld.

När det har blivit dags att köpa en större lägenhet och sälja den mysiga etta du bor i är det bra att ha vissa saker i åtanke. Ett bra första steg är att ta reda på vilket pris du skulle kunna tänkas få för din nuvarande lägenhet. Gå in på www.notar.se/kostnadsfri-vardering och boka en tid. När du gör en kostnadsfri bostadsvärdering får du ett riktmärke vilket gör att du vet på ett ungefär vilka objekt du kan titta på att köpa.

“Att bostaden ser snygg ut i annonsen spelar allt större roll.” Läs mer här

Styla bostaden för att maxa budgivningen

När du har en etta med balkong har du vissa fördelar när det kommer till att sälja. Lägenheten är helt enkelt mer attraktiv för spekulanter. En balkong tillsammans med hur lägenheten är planerad, hur många kvadrat den är på och på vilket våningsplan den ligger är avgörande faktorer för värderingen men även för hur attraktiv din lägenhet är. När du ska sälja är det värt att styla din lägenhet för att maxa budgivningen. Exempelvis är det betydelsefullt att tänka på vilka färger du har på väggarna. Det första intrycket av lägenheten är superviktigt. Det är betydelsefullt att försöka minska riskerna för en misslyckad försäljning av din bostad.