Vår- och sommarfixa balkongen inför visning

Balkongen är en förlängning av lägenheten och just därför är det extra viktigt att ha en extra fin balkong när man bjuder in till visning. Med enkla knep och massor av detaljer kan man få till en riktigt mysig balkong snabbt inför visningen.

Vem vet, du kanske inte ens vill sälja lägenheten när balkongen står vår- och sommarredo! Här följer tips och inspiration på hur du kan styla balkongen inför lägenhetsvisningen. Du kan även kontakta din mäklare i Norrköping eller någon annanstans i landet för att få fler stylingråd.

Balkongskydd, matta och cafékänsla

I tidningen Sköna Hem tipsas det om hur du kan inreda din balkong mysigt, och det är också perfekta tips på hur du får en fin vår- och sommarkänsla på balkongen inför visningen. Ett förslag som de ger för att få till extra myskänsla, och för att minska insyn, är att hänga upp ett balkongskydd. Det gör du enkelt själv genom att hänga upp en snygg gardin eller någon annan typ av tyg. Lägg till hängande ljuslyktor och få till en extra bra känsla! Dessutom kan du lägga ut trägolv på golvet som köps i klickversion och lägga mattor på det för att få en inomhuskänsla – utomhus. Alla typer av balkongmöbler funkar såklart, men har du inte en så stor balkong att visa upp är en liten cafégrupp perfekt. Det ska kännas som ens egen uteservering på balkongen!

Textilier, ljusslingor och växter

Förutom levande ljus på balkongen i lyktor så är det också väldigt trevligt att sätta upp annan typ av mysbelysning som ljusslingor på balkongen. Den behöver inte bara vara tänd när man är på balkongen, det kan vara minst lika mysigt att vara inomhus och se ut på en fint upplyst balkong. Varva detta med att placera ut varma textilier, kuddar, dynor och annat som gör det mysigare att sitta där ute, skriver Elle Decoration i en artikel. Glöm inte att placera ut gröna växter, på balkongen trivs allt från kryddor till vanliga blomster!